22 november 2018 | Zoetermeer (NL)

Zilveren Kruis genomineerd voor DDMA Customer Data Award 2019

Uit de vele inzendingen zijn KPN, DELA en Zilveren Kruis genomineerd door de jury als de drie finalisten voor de DDMA Customer Data Awards 2019. Zilveren Kruis is genomineerd om virtuele klantadviseur Zoë, een case in samenwerking met ORTEC.

De Customer Data Award wordt jaarlijks uitgereikt door DDMA, de branchevereniging voor data en marketing. De Customer Data Award is een bekroning voor de organisatie die klantdata op operationeel, tactisch en strategisch niveau het meest succesvol weet in te zetten. Zilveren Kruis is door de vakjury genomineerd als finalist op basis van de criteria: rendement, verankering in de organisatie en de impact van het datagebruik op klanten. De twee andere finalisten zijn DELA en KPN.

De case van Zilveren Kruis is een illustratie van hoe innovatieve technologie de klantervaring kan verbeteren en tegelijkertijd efficiëntie kan verhogen. Zoë, een virtuele klantadviseur gebaseerd op kunstmatige intelligentie, ontwikkeld door Zilveren Kruis in samenwerking met ORTEC, is de kern van deze genomineerde case. De omarming van Zoë door de organisatie, de significant verbeterde klantervaring en verhoogde efficiëntie, onderbouwd door sterke ROI en behaalde KPIs, heeft deze case de finale laten bereiken. 

We feliciteren Zilveren Kruis, DELA en KPN met het behalen van de finale. We kijken uit naar de DDMA Data Dag op 24 januari, de dag waarop de Customer Data Award wordt uitgereikt.

Het nieuwsartikel door DDMA vind je hier. Of vind hier de laatste tickets voor het evenement.

Wil je meer weten over deze innovatieve case door Zilveren Kruis? Kom in contact met Ivo Fugers via  +31 (0)88 678 3265 of bezoek: https://bit.ly/2DRYbl6