ORTEC Health Care Webinar Week

25 oktober 2016 | Zoetermeer (NL)

ORTEC Health Care organiseert Webinar Week van 21 t/m 24 november

Na de succesvolle ORTEC Health Care Plandag 2016 organiseren we van 21 november tot en met 24 november de ORTEC Health Care Webinar Week! Mocht u een populair onderwerp hebben gemist op onze Health Care Plandag of graag meer toelichting willen over één of meerdere thema’s, dan is dit uw kans om meer informatie te krijgen tijdens een gratis online presentatie van 30 min.

De volgende onderwerpen komen tijdens de Health Care Webinar Week aan bod:  

ORTEC Multi-Resource Planning
Maandag 21 november - 14:00 uur

Overzicht houden op een planning van zowel medewerkers met verschillende disciplines en bekwaamheden, als werkruimtes of behandelkamers en misschien ook wel materiaal is niet eenvoudig. ORTEC Multi-Resource Planning is mogelijk dé oplossing voor uw planningsprobleem. Tijdens dit webinar wordt ORTEC Multi-Resource Planning door de productmanager nader toegelicht.

Meer informatie en aanmelden 


Slimmer werken met Tellingen

Dinsdag 22 november - 14:00 uur

Welke tellingen zijn nu van belang en geven je voldoende informatie ter ondersteuning van het planproces? Is het noodzakelijk dat deze tellingen altijd zichtbaar zijn? Tijdens dit webinar worden verschillende soorten tellingen, per roosterfase, aan de hand van praktijkvoorbeelden toegelicht. 

Meer informatie en aanmelden

Teamroosteren
Woensdag 23 november - 10:00 uur

Tijdens de Health Care Plandag introduceerde ORTEC een nieuw roostermodel, teamroosteren. Dit roostermodel is gebaseerd op zelfroosteren zoals dat momenteel veel in Nederland wordt gebruikt. De medewerkers spelen in het roosterproces een steeds belangrijkere rol en roosteren wordt meer een teamaangelegenheid. Dit bevordert de onderlinge communicatie.

Meer informatie en aanmelden

Flexpool & Shiftbidding
Donderdag 24 november - 14:00 uur

Flexibiliteit is een steeds groter wordende vraag binnen de zorg. Veel organisaties geven hier antwoord op door flexibilisering van de formatie. Dit vraagt een continue afstemmen van vraag en aanbod. Martin Woudstra (productconsultant) laat u zien op welke wijze de ORTEC-software (Flexpool en Shiftbidding) dit proces ondersteunt. 

Meer informatie en aanmelden 

Schrijf u nu in voor en of meer webinars tijdens onze Health Care Webinar Week.