News ORTEC

04 mei 2017 | Zoetermeer (NL)

ORTEC Summer School - Boost your bubble!

Haal meer uit ORTEC Workforce Scheduling! Deze zomer geven we acht praktische trainingen waarmee je nieuwe kennis kan opdoen en huidige skills opfrist. Kennis is de sleutel om van ORTEC Workforce Scheduling een succes te maken. Kies een of meerdere trainingen van de ORTEC Academy Summer School en zorg dat je er weer tegenaan kunt!

ACTIE – Tweede persoon gratis!

Samen leren is leuker en effectiever. Door samen dezelfde training te volgen kun je makkelijker onderling overleggen, lopende zaken oppakken en zijn de competenties gewaarborgd. Kom samen met een collega naar de Summer School en ontvang 50% korting op een ORTEC WS training. Je ontvangt de korting wanneer er minimaal twee personen van dezelfde organisatie zich inschrijven.

Klik hier voor het gehele programma of meld je meteen aan via onderstaande button.