News ORTEC

23 mei 2017 | Zoetermeer (NL)

Webinar ORTEC Service Planning: ontdek nieuwe mogelijkheden voor Field Service optimalisatie

Donderdag 8 juni van 14.30 – 15.00 uur

Voor onze klanten van ORTEC Service Planning organiseren we op donderdag 8 juni een webinar over de nieuwe software-ontwikkelingen. Deze dragen bij aan het verder optimaliseren van Field Service processen.

Ontdek in 30 minuten:

Time Slot Booking: maak kennis met deze nieuwe webapplicatie om online optimale (service)afspraken met of door uw klanten te maken, waarbij:
  • zo kort mogelijke tijdsvensters worden aangeboden;
  • je klanten eenvoudig een datum/tijdstip naar wens kunnen kiezen;
  • je bespaart op reistijden en kilometers door altijd te beschikken over optimale routeplanning voor je buitendienst.
KPI Dashboard: met een live demo laten we zien hoe je direct inzicht verkijgt in relevante Field Service KPI’s en hierop kunt bijsturen. Denk hierbij aan KPI’s als rijtijden, kilometers en het aantal afgehandelde orders. Ook geeft het dashboard inzicht in de performance van de buitendienst: hoe is de productiviteit door de tijd heen en worden serviceopdrachten op de afgesproken tijd en binnen de norm afgehandeld? 

Roadmap en Tips & Tricks: we presenteren de software-ontwikkelingen in de nabije toekomst en we geven een aantal tips voor slim gebruik van ORTEC Service Planning.  Voor wie: klanten die werken met ORTEC Service Planning.

Wil jij dit niet missen? Meld je dan aan via onderstaande button!