News ORTEC

02 november 2017 | Zoetermeer (NL)

Carglass, Simon Loos en ORTEC op 5 november in RTL Z programma Doe Maar Duurzaam

Aanstaande zondag 5 november, om 17:00 uur, zijn ORTEC-klanten Simon Loos en Carglass samen met ORTEC te zien in de uitzending over transport en logistiek van Doe Maar Duurzaam op RTL Z; een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Doe Maar Duurzaam besteedt iedere week aandacht aan verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

In de uitzending vertellen Martin Knol van Simon Loos en Josh Titulaer van Carglass hoe zij hun bedrijfsvoering hebben verduurzaamd met behulp van de wiskundige optimalisatieoplossingen van ORTEC. Bij duurzaamheid gaat het om 3 pijlers. Mensen, het milieu en uiteindelijk ook het bedrijfsresultaat.

Wil je meer weten over de rol die wiskundige optimalisatie speelt in het efficiënter en duurzamer maken van de sector transport en logistiek, kijk dan op 5 november naar Doe Maar Duurzaam op RTL Z. 

De aflevering met ORTEC wordt op verschillende data en tijdstippen uitgezonden:

  • Zondag 5 november om 17:00 uur
  • Maandag 6 november om 7:30 uur
  • Woensdag 8 november om 10:30 uur
  • Vrijdag 10 november om 13:05 uur
  • Zaterdag 11 november om 16:30 uur