News ORTEC

14 december 2017 | Zoetermeer (NL)

Health Care seminar: Personalisatie in Communicatie

Op dinsdag 30 januari organiseren wij een seminar over interne communicatie in Zoetermeer. Dit seminar staat in het teken van de laatste trends en ontwikkelingen, maar we willen je ook graag kennis laten maken met onze jongste oplossing: ORTEC for Communications. Dit multichannel communicatieplatform maakt het mogelijk om vanuit één content management systeem te communiceren met medewerkers. Bovendien maakt het communicatie persoonlijker.

Waarom je dit seminar niet mag missen:
  • Je krijgt een interactieve demo van het platform
  • Je ontmoet andere communicatiemanagers uit de zorgbranche
  • Je ziet hoe ORTEC-klanten waaronder het Albert Schweitzer ziekenhuis het platform inzetten om hun medewerkers te informeren en enthousiasmeren

Zien we je de 30e?