News ORTEC

29 december 2017 | Zoetermeer (NL)

ORTEC publiceert Sustainability Report 2016

ORTEC heeft vandaag voor de derde keer haar Sustainability Report gepubliceerd volgens de Global Reporting Initiative (GRI) guidelines. In dit rapport worden de resultaten over 2016 getoond die ORTEC behaald heeft op economisch, milieutechnisch en sociaal gebied. Ook dit jaar heeft het bedrijf weer een grote stap vooruit kunnen zetten op het gebied van energieprestaties en is een significante reductie bereikt van de CO2 footprint.

Daarnaast is ORTEC trots dit jaar naast Nederland, ook gegevens van haar vestigingen in België en Roemenië te kunnen tonen. ORTEC streeft ernaar deze gegevens in de toekomst verder uit te breiden en ook te kunnen tonen voor andere internationale ORTEC vestigingen.

Klik hier om het Sustainability Report 2016 te downloaden
.