News ORTEC

05 april 2018 | Zoetermeer (NL)

ORTEC genomineerd voor prestigieuze Koning William I prijs voor duurzaam ondernemen 2018

Op dinsdag 3 april zijn de genomineerden bekend gemaakt voor de Koning William I prijs voor Duurzaam Ondernemen 2018 in het Wisdom & Wonder Paviljoen van Wageningen University & Research. Een geschikte locatie: de toonaangevende universiteit is de meest groene en duurzame ter wereld en viert dit jaar haar 100-jarig jubileum. De twaalf genomineerden zijn Omrin, Koninklijke Auping BV, Koffiebranderij G. Peeze BV, Bouwgroep Dijkstra Draisma BV, Eosta, EcoChain Technologies BV, Hoeksche Hoeve BV, DSM-Niaga, Ter Laak Orchids, De Verspillingsfabriek, ORTEC en Mud Jeans International BV. ORTEC is trots een van de twaalf bedrijven te zijn die is genomineerd voor deze prestigieuze prijs.

Deze nominatie geeft ons een podium om te laten zien hoe wiskunde bijdraagt aan het leefbaar houden van onze wereld. Daarnaast willen we andere organisaties uitnodigen om hun impact op de wereld te verminderen door optimalisatietechnologie toe te passen. Het is onze ambitie om zoveel mogelijk organisaties in staat te stellen hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en hiermee maximale impact te creëren voor onze klanten en onze wereld.

De Koning Willem I Stichting kent sinds 1958 de Koning Willem I-prijs in verschillende categorieën toe. Met deze prijs wil de Stichting duurzame innovaties belonen. De King William I Stichting heeft een bestuur bestaande uit regisseurs die betrokken zijn bij en een gevoel hebben bij het bedrijfsleven. Hare Majesteit Koningin Máxima is erevoorzitter van de Stichting.
 

Genomineerde Koning Willem I prijs 2018 

De genomineerde ondernemingen voor de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap.
Foto: Just Justa