News ORTEC

15 juni 2018 | Zoetermeer (NL)

Het Creëren van Inspirerende Ontmoetingen met Artificial Intelligence – Een Presentatie door Pieter Bons van ORTEC en Bret Baas van RAI Amsterdam tijdens AI Expo Europe 27-28 Juni 2018

Laat je inspireren tijdens de AI Expo in Amsterdam op 27-28 juni 2018. Op donderdag 28 juni, zullen Pieter Bons en Bret Baas delen hoe inspirerende ontmoetingen tijdens de visitor journey worden gecreëerd aan de hand van gepersonaliseerde recommenders. Daarnaast inspireert ORTEC, op zowel 27 als 28 juni, bezoekers rondom kansen op het gebied van artificial intelligence (AI) en data science op stand 423.

De AI Expo Europe is een showcase van next generation technologieën en strategieën uit de wereld van AI en laat bezoekers ontdekken hoe praktische en succesvolle implementatie van AI kan leiden tot bedrijfsgroei, nu en in de toekomst. Topics beslaan naast AI ook Big Data & Analytics, Chatbots, Data Science, Business Intelligence en Virtual Assistants.

Tijdens de presentatie zullen Bret Baas, CIO/CTO bij RAI Amsterdam, en Pieter Bons, Data Scientist bij ORTEC, delen hoe belangrijk het begrijpen van de exposant en de visitor journey is om toegevoegde te creëren met AI, wat de eerste stappen zijn richting het creëren van inspirerende ontmoetingen met behulp van recommenders en hoe dit kan leiden tot betere ideevorming voor nieuwe evenementen, services en toekomstig succes.

Als je meer wilt weten over de award winnende recommender of als je nieuwe ideeën wilt opdoen over hoe data science impact kan hebben op jouw business, bezoek dan onze stand (nr. 423) en raak geïnspireerd door werk waar we trots op zijn!

Kun je niet wachten om te ontdekken hoe data science impact kan hebben op jouw business? Raak al geïnspireerd door werk waar we trots op zijn door hier te klikken of door onze LinkedIn-pagina te volgen.

Wil je meer weten over het evemement of wil je je registeren? Bezoek dan de evenementen-website.

Hopelijk zien we je op 27-28 juni!