News ORTEC

06 juni 2018 | Zoetermeer (NL)

Schrijf je in voor het 2de Puzzel en Sudoku Kampioenschap van 9 Juni!

Op zaterdag 9 juni organiseert ORTEC, in samenwerking met de Nederlandse Puzzel Vereniging (WCPN), de tweede editie van het Nederlandse Puzzel en Sudoku Kampioenschap op het hoofdkantoor in Zoetermeer.

Gedurende het Nederlandse kampioenschap kunnen puzzel en Sudoku-fans eerste klas-puzzels, gemaakt door top puzzelontwikkelaars, verwachten. Deelnemers zullen strijden om drie plekken in het nationale team. Het team dat Nederland zal vertegenwoordigen tijdens het Wereldkampioenschap Puzzel en Sudoku van 4 tot 11 November in Praag, Tsjechië.

De puzzels zijn ontwikkeld voor puzzelaars met verschillende vaardigheden. Dus ben je goed in puzzels en/of Sudoku’s en wil jij strijden voor één van de drie plaatsen van het Nederlandse team? Geef je op door een e-mail te sturen naar puzzle.sudoku@ortec.com

Kan jij de winnaar van vorig jaar, en ORTEC’s Karin Griffioen, verslaan?

Hopelijk tot dan!