News ORTEC

08 juni 2018 | Amsterdam (NL)

ORTEC | adscience Demand Side Platform eindigt op nummer één in de Emerce100 notering

ORTEC | adscience is trots uitgeroepen te zijn tot beste Demand Side Platform in de 13de editie van de Emerce100. Het bedrijf werd bekroond met totaal vijf sterren, een verbetering met één ster in vergelijking met vorig jaar. Het toont duidelijk de inspanningen van het team om het platform continu te blijven verbeteren en tegemoet te komen aan de wensen van de klant.

Over de Emerce 100


Emerce is een Nederlands multichannel platform die de laatste trends publiceert op het gebied van online business, media en marketing. De Emerce100 lijst wordt jaarlijks in opdracht van Emerce samengesteld door het gerenommeerde en onafhankelijke onderzoeksbureau Motivaction Het onderzoek gaat dieper in op de best presterende bedrijven op het gebied van e-business.

Motivaction bekeek dit jaar in totaal 632 bedrijven, verdeeld over 46 categorieën. In totaal hebben 1.049 respondenten deel genomen aan het online onderzoek. Hierbij werden bedrijven beoordeeld op basis van een 7-puntsschaal, waarbij een 1 voor zeer slecht stond en een 7 voor zeer goed. De criteria waarop de respondenten konden oordelen waren: kennis en know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. ORTEC | adscience werd beoordeeld met een score van vijf sterren.

ORTEC | adscience

ORTEC’s Demand Side Platform (DSP) is een platform voor effectief online adverteren. Het platform is flexibel, gebruiksvriendelijk en biedt adverteerders en mediabedrijven in één oogopslag een volledig overzicht van hun online advertentiecampagnes via één centraal systeem. Dit stelt hen in staat eenvoudig de effectiviteit van hun campagnes te monitoren. ORTEC’s platform maakt dit mogelijk door het combineren van intelligente algoritmes en de laatste technologieën. Het platform biedt een gebruiksvriendelijke manier om te adverteren, plannen of in te kopen.

Oscar Peter, Head of Business Development ORTEC | adscience: “We zijn trots op de eerste plaats te eindigen met ons platform. Het is fijn om te zien dat de markt de voordelen van ons platform herkent om de effectiviteit van hun campagnes te optimaliseren. Naast ons DSP bieden we een Data Foundation Control Center en een Cross Channel Media Optimizer. We zien duidelijk dat de combinatie van de drie producten goed wordt ontvangen door klanten en dat het hen de oplossing biedt om menig bedrijfsuitdaging te overwinnen.

Meer weten over ORTEC’s DSP? Kijk op: www.ortecadscience.com. Kijk voor de volledige Emerce100 lijst op: emerce.nl.